Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] gorączka oman[pomóżcie rozpowszechniać aż powstanie]

miami-center12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://battlefield.play4free.com/pl/forum/showthread.php?tid=113474 a zawartość macie tu:

[version english] Please creators of the game to create a map of Oman in fever mode. Please also players Battlefield Play4Free for sharing this thread. Battlefield Play4Free game designers surprise us all the time, but more surprise for us will realize our oman fever mode. sądicie answer that at this thread, I hope that the developers will create it for new players. if so be desired powodzienia on behalf of the Polish Battlefield Play4Free!
[version polish] proszę twórców gry o stworzenie mapy oman w trybie gorączki. proszę także graczy battlefield play4free o udostępnianie tego wątku. twórcy gry battlefield play4free zaskakują nas cały czas, ale większą niespodzianką dla nas będzie zrealizowanie mapy oman w trybie gorączki. odpowiadajcie co sądicie o tym wątku, mam nadzieję że twórcy stworzą to dla nowych graczy. jeśli tak to życze powodzienia w imieniu grupy battlefield play4free polska! shy.gif subskrybujcie

Opublikowano

Z Omanem bd kłopot, bo tam cała mapka jest wykorzystana i by musieli sami dorabiać nowe tereny, a nie tak jak na sharqui masz na normalu budynki i teren daleko za granicę mapy, więc tam tylko przenieśli border i dodali mcomy, szczerze mówiąc strasznie się napracowali -.-

436951440626370320491.png

Opublikowano

Piękne jak dla kogo...

Wgl jak już się tyle opieprzają to powinni zrobić jakąś ogromną mapę, taką żeby była i dla sniperów i reszty, tj.

Dużo wysokich budynków do campienia i pełno mniejszych budynków i trochę otwartej przestrzeni dla reszty:D

Ten 1 czy 2 budynki na omanie to porażka i tak mi się najlepiej campi z A na D :D

Opublikowano

Piękne jak dla kogo...

Wgl jak już się tyle opieprzają to powinni zrobić jakąś ogromną mapę, taką żeby była i dla sniperów i reszty, tj.

Dużo wysokich budynków do campienia i pełno mniejszych budynków i trochę otwartej przestrzeni dla reszty:D

Ten 1 czy 2 budynki na omanie to porażka i tak mi się najlepiej campi z A na D :D

E tam na Omanie nie jest tak źle snajperem wbijasz na górki i ostrzeliwujesz punkt przy plaży a kolesie walą w porty :D 2 miejscówka to dach na Hotelu ;) Polecam też szczyt dźwigu ;)

34119.jpg

35353.png

35205.jpg

b_350_20_5A6C3E_383F2D_D2E1B5_2E3226.png

Opublikowano

Mogli by zrobić na luzie to tylko, że musieli by w prawo albo lewo (B,C) odbić i dorobić mapy. Wyobrażacie sobie bombowiec co zrzuca bombe na mcoma ? no ja nie chyba, że usuną pojazdy.

Opublikowano

Dwie następne mapki które mając być dodane w tym trybie to właśnie Oman i Basra. W późniejszym terminie Dalian. Jednakże sądząc po zmianie i wyglądzie strony i informacjach i nowej mapie szturm, dodadzą dwie jednakowo, ową mapkę szturm i jeden z rashów (Oman lub Basra). A takto nie wskuramy nic, oni chcą dopracować mapkę tak, aby nie było żadnych glitchów, błędów i aby rozgrywka była wyrównana.

Opublikowano

Jestem za żeby zrobili Oman Rush, ale będzie trochę z tym kłopotu...

Wgl. nie widzę żeby odrzutowce sobie tak leciały wraz z Heli po mapce, lepiej by było jak by usunęli najpierw wszystkie samoloty po helikoptery, przykład tego podał sogoane:

Mogli by zrobić na luzie to tylko, że musieli by w prawo albo lewo (B,C) odbić i dorobić mapy. Wyobrażacie sobie bombowiec co zrzuca bombe na mcoma ? no ja nie chyba, że usuną pojazdy.

Tak więc i tak nic tym nie wskórasz że po-spamujesz żeby zrobili Oman Rush... EA nie będzie słuchać rozkazów graczy -.-

Ale spróbuję ci pomóc ^_^

Opublikowano

@UP

Jeżeli chcesz pomóc, to na pewno nie tym czymś co on napisał. NIE KOPIUJCIE TEGO, nikt was nie zrozumie. Do @TOP: bez jakiejkolwiek znajomości języka angielskiego się nawet za to nie bierz. Pierwsze twoje zdania to: "Proście twórców gry o stworzenie mapy Oman w trybie gorączki. Proście też graczy BFP4F dla udostępniania tego wątku. Designerzy gry BFP4F wciąż nas zaskakują, ale więcej niespodzianki dla nas spełni nasz tryb gorączki Oman". Trochę to niezrozumiałe, poza tym ten tryb to RUSH, nie fever -,-

PS. Poza tym twórcy na pewno bardzo się przejmą takim czymś... co mają w planie to zrobią, a nowy Rush wyjdzie pewnie za kilka miesięcy.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

wiem napewno, ze nastepnym rushem bedzie basra. Wiem bo jakis zagraniczniak pisal o tym na czacie.A dziwne jest to ze inny koles nie pytal sie ogolnie na czacie tylko jego o.O

Opublikowano

wiem napewno, ze nastepnym rushem bedzie basra. Wiem bo jakis zagraniczniak pisal o tym na czacie.A dziwne jest to ze inny koles nie pytal sie ogolnie na czacie tylko jego o.O

To, że jakiś hitlerowiec pisał coś o wurstach i nowej mapie, to nie znaczy, że to prawda. Jedynym osobą, którym można zaufać to deweloperzy.

y526IOx.jpg

Opublikowano

To, że jakiś hitlerowiec pisał coś o wurstach i nowej mapie, to nie znaczy, że to prawda. Jedynym osobą, którym można zaufać to deweloperzy.

Jedynym osobom*

I to też nie jest jakaś reguła, że to co napiszą jest prawdą.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...